My summerlove.

Att kliva upp ur sängen och ta på sig bikini direkt, gå ut i solen. Åka till den lilla stranden, ta årets första dopp, sova en liten stund. Prata med vänner på filten bredvid och med vänner långt borta. Dansa tillsammans med flera hundra andra på ett fält bredvid brandstationen. Få solen i ögonen.

Ta årets andra dopp med kor som åskådare. Köra fast i sanden, men tillsammans med fyra andra flickor i bikini putta loss bilen. Steka pannkakor en vanlig tisdagskväll och äta med grädde och bär. Sjunga med till All the single ladies och försöka lista ut några nya lovestories. Cykla hem genom en tyst stad, kyrkklockan visar tjugo i tolv men ändå se ända ner till havet. Somna för sent igen.

Läsa ut Tio små negerpojkar som stod i bokhyllan, medan mamma och pappa gör ärenden på stan. Bli allt svettigare. Till slut packa in fika, filtar och tidningar i bilen och åka mot vattnet. Väl framme se att de mörklila molnen hunnit ifatt, få vända och åka tillbaka igen. Inse att kaffetermosen stod kvar på köksbänken, att det nog var lika bra att vi åkte hem. Fika på trädäcket på baksidan istället. Höra regnet smattra mot segelduken och känna hur huden knottrar sig. Krypa ner i soffan och se på en dokumentär.

Det är sommar och jag älskar det.


Kommentarer
Postat av: Emma

Me love it to! And you! Puss

2009-07-11 @ 14:36:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback