dagens tips

ikväll såg jag och mamma den bästa dokumentären på länge. så fruktansvärt rolig och fin och jobbig på samma gång. se den!


"Hans och Kerstin har varit gifta i 65 år. En dag bestämmer Hans mot Kerstins vilja att de ska ha en fondvägg i sommarstugan vid Torneälven. Oförmågan att enas om rätt färg och mönster har stoppat alla tidigare försök till renovering. Paradiset är en romantisk dokumentärkomedi av Jerzy Sladkowski.

En lyckad gemensam tapetsering är det ultimata beviset på ett lyckligt äktenskap. Det bekräftar Hans och Kerstin Stralström från Kiruna, som vid 82 års ålder försöker förvandla sin sommarstuga till ett paradis. Men enkelt är det inte och båda måste stå ut med mycket innan tapeten hamnar på rätt ställe.
Genom parets diskussioner, samtal och gräl får tittarna en bild av deras hela liv och relation. Det är ett kärleksfullt, provocerande och underhållande porträtt.
"

- Från svt.se

Kommentarer
Postat av: Malin

Ja men visst ar det bra?! Rakade sla över pa den för ganska länge sen pa SVT och den är ju helt underbar. Dom är sa norrlänska och sa tjuriga. Riktigt roligt!

2008-06-26 @ 10:27:56
Postat av: Therese

Åååh jag såg också den! Helt galet rolig. Man typ älskade dom ju. Men det var lite hemskt också att lilla tanten blev helt påverkad av vad alla sa och gjorde en fondvägg när väninnan tyckte att hon skulle det.

jaja, sööööta var dom!=)

2008-07-28 @ 08:33:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback