Svensk sommar när den är som bäst

Vi har packat in oss (en för mycket för att det ska kännas bekvämt), varma kläder, matsäck inklusive massa nybakta bullar, badkläder och grillar i den lilla bilen. Jag får inte riktigt plats, men det löser vi genom att veva ner rutan så att jag kan sticka ut huvudet.
Vi packar ut oss och alla grejer, kommer fram till den egna lilla sandstranden, tänder grillen. Då börjar det regna. In med allt i bilen igen.
Men det funkar faktiskt att steka istället för att grilla och när man har fått in den rätta taktiken går det att grilla mashmallows över stearinljus.

 
Och vem har sagt att det inte går att göra saker bara för att det regnar? Med lånad snorgrön för stor regnjacka och trasigt jätteblått paraply blir bara mina skor blöta. I väntan på att Skånes dansteater ska börja äter vi matsäck tillsammans med övriga entusiaster i en paviljong på söder. Den tappra skaran publik (ni är hjältar!) spontanapplåderar i pur entusiasm, teknikerna torkar scenen med handdukar och molnen skingrar sig faktiskt. Let the show begin.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback